Over ons

Woongenot en werkplezier begint volgens ons bij de bodem, oftewel de fundering. Een vloer moet van zulke hoge kwaliteit zijn dat deze jarenlang de basis is van een woon- of werkomgeving. Daar doen wij elke keer ons best voor, zowel voor groot zakelijke klanten als particulieren. Wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit!

RVS Betonvloeren is 24/7 bereikbaar

RVS Betonvloeren is 24 uur per dag bereikbaar. Wij beseffen dat u graag vinger aan de pols houdt als wij voor u aan het werk zijn. Bij een nieuwe opdracht kunnen we snel een plan van aanpak bespreken zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

RVS Betonvloeren is flexibel

Misschien is RVS Betonvloeren niet het grootste bedrijf. Een voordeel is wel dat we heel flexibel zijn. We reageren adequaat op uw opdracht. Met dank aan onze goed opgeleide, hard werkende ploeg vaklieden die het beste uit zichzelf haalt.

RVS Betonvloeren; hoge kwaliteit van fundering tot vloer

We hebben alle kennis in huis om de vloer vanaf ‘de bodem’ op de bouwen. U hoeft dus niet meerdere bedrijven in te schakelen. Van het storten van de betonvloer tot de afwerking zorgen wij voor een perfect resultaat. Zowel storten als strak monoliet afwerken.

RVS Betonvloeren staat voor kwaliteit, flexibiliteit en een nuchtere no-nonsense werkmentaliteit en wij zijn daar trots op.

Directeur
Sven Griekspoor